arQive voor:

arQive als ideale oplossing voor zakelijke vloggers en merkspecialisten.

Marcel Kruithof
27 juni 2024

Voor een zakelijk vlogger en merkspecialist is arQive écht een uitkomst

Als eigenaar van Zakelijk Zichtbaar, een bedrijf dat zich richt op visuele content, creëer ik bijna dagelijks beeldmateriaal, voornamelijk in de vorm van video. Elke week groeit mijn videotheek, en het vinden van een veilige, geordende manier om dit alles op te slaan, bleek een uitdaging. Tot ik arQive ontdekte.

Eigenaresse Caressa Timmermans legt uit waarom: ‘arQive is een geweldige aanwinst voor Zakelijk Zichtbaar! Dankzij de tool zijn al onze bestanden veilig opgeslagen. Het toevoegen van beeldmateriaal gaat razendsnel en we kunnen alles moeiteloos terugvinden. Bovendien kunnen we onze opdrachtgevers beelden laten zien zonder ze daadwerkelijk te delen. Gebruiksvriendelijk en veilig, wat wil je nog meer?’

arQive: Veilig, geordend en gebruiksvriendelijk

arQive biedt niet alleen een veilige en georganiseerde opslag voor mijn videomateriaal, maar maakt het ook eenvoudig om mijn werk te delen met opdrachtgevers. Met slechts één druk op de knop kunnen zij mijn nieuwste portfoliowerk bekijken.

Opdrachtgevers ontvangen een uitnodigingsmail waarmee ze eenvoudig kunnen inloggen en toegang krijgen tot een gepersonaliseerde omgeving. Hier vinden ze de speciaal voor hen geselecteerde video’s, compleet met het logo van Zakelijk Zichtbaar. Deze professionaliteit wordt zeer gewaardeerd, en ik krijg regelmatig positieve feedback van mijn klanten.

Een ander groot voordeel van arQive is de gebruiksvriendelijke interface. Zelfs mensen zonder technische achtergrond kunnen moeiteloos hun weg vinden. De intuïtieve opzet van het platform bespaart me veel tijd en zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op het creatieve proces in plaats van op het beheer van bestanden.

arQive: Onmisbaar voor videoprofessionals

Voor iedereen die professioneel met videomateriaal werkt, is arQive een grote meerwaarde. Het biedt niet alleen veilige opslag, maar maakt het ook mogelijk om snel en eenvoudig content te bewerken en te delen. De mogelijkheid om klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden, verhoogt de professionaliteit van je dienstverlening en het is ook nog eens goed betaalbaar.

Daarnaast biedt arQive uitstekende beveiligingsmaatregelen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je waardevolle inhoud goed beschermd is en dat je deze eenvoudig kunt ontsluiten aan wie je wilt. Dit is een essentieel aspect voor iedereen die met vertrouwelijk of belangrijk materiaal werkt.

Bekijk en deel dit bericht op LinkedIn

En volg onze pagina voor meer ontwikkelingen.
Bekijken
Onze recente

Onwikkelingen

Ideale oplossing voor zakelijke vloggers en merkspecialisten.

Caressa Timmermans van Zakelijk Zichtbaar prijst arQive als de ideale oplossing voor veilig opslaan, bewerken en delen van video's. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, een professionele gepersonaliseerde omgeving en uitstekende beveiliging, wat het een grote meerwaarde maakt voor iedereen die professioneel met videomateriaal werkt.

Meer informatie

Efficiënte zorg door de integratie van HIX in het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beiden hebben arQive geïntegreerd om de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal te verbeteren en de patiëntgerichte gezondheidszorg verder te optimaliseren.

Meer informatie

Verbeterde samenwerking tussen specialisten

Dichterbij, een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen met beperkingen, heeft recentelijk arQive geïmplementeerd. De organisatie benadrukt de complexiteit van de zorgbehoeften en het belang van samenwerking tussen diverse specialisten, van logopedisten tot fysiotherapeuten.

Meer informatie

Ondersteuning Eye Filmmuseum bij beeldencaleidoscoop

In samenwerking met Eye Filmmuseum heeft arQive de ontwikkeling van een indrukwekkende beeldencaleidoscoop mogelijk gemaakt. Deze innovatieve installatie, genaamd “Film Catcher” biedt bezoekers een unieke reis door de filmgeschiedenis, waarbij fragmenten uit duizenden films worden geprojecteerd op basis van visuele kenmerken.

Meer informatie

Internationale promotie van nederlandse film met See NL

SEE NL, een initiatief van het Nederlands Filmfonds en EYE Filmmuseum, promoot Nederlandse films internationaal via een vernieuwde website. Deze site, verbonden met de arQive-database, biedt uitgebreide filmgegevens en ondersteunt de internationale distributie. EYE Filmmuseum beheert duizenden films veilig en toegankelijk met arQive's technologie.

Meer informatie

EYE Filmmuseum omarmt innovatie met mediaarchivering

Het EYE Filmmuseum moderniseert zijn archivering met arQive, een geavanceerd systeem voor mediabeheer. Met meer dan 40.000 films en een scala aan diensten, verbetert EYE de toegankelijkheid en veiligheid van zijn collectie, terwijl het de Nederlandse filmcultuur bevordert met gestructureerde archivering en gedeelde toegang.

Meer informatie