arQive voor:

We zijn verhuisd en hebben
op meerdere fronten geïnnoveerd.

Niels van Altena
12 februari 2024

Blokje om: Verhuizen om te groeien

De laatste tijd waren we niet alleen druk met onze innovatieve applicatie voor het veilig opnemen, opslaan en delen van media. Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuw pand, hebben we onze communicatie aangescherpt en een compleet nieuwe website gelanceerd

Onze nieuwe locatie biedt meer ruimte, waardoor we als team beter kunnen samenwerken en inspelen op de groeiende en specifieke vraag vanuit de zorgsector. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze locatie biedt voor onze verdere groei.

Frisse uitstraling: Nieuwe communicatie en website

We hebben ook een nieuwe website gelanceerd en hopen dat deze onze klantgerichtheid beter weerspiegelt. Daarnaast hebben we onze huisstijl vernieuwd om een moderne en professionele uitstraling te geven die past bij de geavanceerde technologie van ons bedrijf.

Online Zichtbaarheid: Stap richting de toekomst

We hebben plannen om onze online zichtbaarheid te vergroten en in contact te komen met klanten. We willen waardevolle bijdragen leveren aan de zorg via informatieve content en actieve betrokkenheid op sociale mediaplatforms. Onze strategie is gericht op het delen van beste werkwijzen, educatieve middelen en het stimuleren van samenwerking tussen zorgverleners om de zorg te verbeteren.

Bekijk en deel dit bericht op LinkedIn

En volg onze pagina voor meer ontwikkelingen.
Bekijken
Onze recente

Onwikkelingen

Ideale oplossing voor zakelijke vloggers en merkspecialisten.

Caressa Timmermans van Zakelijk Zichtbaar prijst arQive als de ideale oplossing voor veilig opslaan, bewerken en delen van video's. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, een professionele gepersonaliseerde omgeving en uitstekende beveiliging, wat het een grote meerwaarde maakt voor iedereen die professioneel met videomateriaal werkt.

Meer informatie

Efficiënte zorg door de integratie van HIX in het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beiden hebben arQive geïntegreerd om de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal te verbeteren en de patiëntgerichte gezondheidszorg verder te optimaliseren.

Meer informatie

Verbeterde samenwerking tussen specialisten

Dichterbij, een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen met beperkingen, heeft recentelijk arQive geïmplementeerd. De organisatie benadrukt de complexiteit van de zorgbehoeften en het belang van samenwerking tussen diverse specialisten, van logopedisten tot fysiotherapeuten.

Meer informatie

Ondersteuning Eye Filmmuseum bij beeldencaleidoscoop

In samenwerking met Eye Filmmuseum heeft arQive de ontwikkeling van een indrukwekkende beeldencaleidoscoop mogelijk gemaakt. Deze innovatieve installatie, genaamd “Film Catcher” biedt bezoekers een unieke reis door de filmgeschiedenis, waarbij fragmenten uit duizenden films worden geprojecteerd op basis van visuele kenmerken.

Meer informatie

Internationale promotie van nederlandse film met See NL

SEE NL, een initiatief van het Nederlands Filmfonds en EYE Filmmuseum, promoot Nederlandse films internationaal via een vernieuwde website. Deze site, verbonden met de arQive-database, biedt uitgebreide filmgegevens en ondersteunt de internationale distributie. EYE Filmmuseum beheert duizenden films veilig en toegankelijk met arQive's technologie.

Meer informatie

EYE Filmmuseum omarmt innovatie met mediaarchivering

Het EYE Filmmuseum moderniseert zijn archivering met arQive, een geavanceerd systeem voor mediabeheer. Met meer dan 40.000 films en een scala aan diensten, verbetert EYE de toegankelijkheid en veiligheid van zijn collectie, terwijl het de Nederlandse filmcultuur bevordert met gestructureerde archivering en gedeelde toegang.

Meer informatie