arQive voor: Media Zorg

We zijn verhuisd en hebben
op meerdere fronten geïnnoveerd.

Niels van Altena
12 februari 2024

Blokje om: Verhuizen om te groeien

De laatste tijd waren we niet alleen druk met onze innovatieve applicatie voor het veilig opnemen, opslaan en delen van media. Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuw pand, hebben we onze communicatie aangescherpt en een compleet nieuwe website gelanceerd

Onze nieuwe locatie biedt meer ruimte, waardoor we als team beter kunnen samenwerken en inspelen op de groeiende en specifieke vraag vanuit de zorgsector. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze locatie biedt voor onze verdere groei.

Frisse uitstraling: Nieuwe communicatie en website

We hebben ook een nieuwe website gelanceerd en hopen dat deze onze klantgerichtheid beter weerspiegelt. Daarnaast hebben we onze huisstijl vernieuwd om een moderne en professionele uitstraling te geven die past bij de geavanceerde technologie van ons bedrijf.

Online Zichtbaarheid: Stap richting de toekomst

We hebben plannen om onze online zichtbaarheid te vergroten en in contact te komen met klanten. We willen waardevolle bijdragen leveren aan de zorg via informatieve content en actieve betrokkenheid op sociale mediaplatforms. Onze strategie is gericht op het delen van beste werkwijzen, educatieve middelen en het stimuleren van samenwerking tussen zorgverleners om de zorg te verbeteren.

Bekijk en deel dit bericht op LinkedIn

En volg onze pagina voor meer ontwikkelingen.
Bekijken
Onze recente

Onwikkelingen

Efficiënte zorg door de integratie van HIX in het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beiden hebben arQive geïntegreerd om de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal te verbeteren en de patiëntgerichte gezondheidszorg verder te optimaliseren.

Meer informatie

Verbeterde samenwerking tussen specialisten.

Dichterbij, een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen met beperkingen, heeft recentelijk arQive geïmplementeerd. De organisatie benadrukt de complexiteit van de zorgbehoeften en het belang van samenwerking tussen diverse specialisten, van logopedisten tot fysiotherapeuten.

Meer informatie