arQive voor: Media Zorg

Efficiënte zorg door de
integratie van HIX in het werkproces

Niels van Altena
15 november 2023

Succesvolle integratie binnen het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt in Den Haag en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beide instellingen hebben met succes arQive geïntegreerd in hun werkproces, wat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal. Deze vooruitstrevende aanpak bespaart niet alleen tijd, maar belooft ook een geoptimaliseerde en patiëntgerichte gezondheidszorg.

Koppeling van arQive met Chipsoft HiX

De Sint Maartenskliniek en Basalt, hebben arQive geïntegreerd met Chipsoft HiX. Dankzij deze koppeling kunnen medewerkers met één klik in HiX toegang krijgen tot arQive en direct het beeldmateriaal van de betreffende patiënt bekijken. De behandelaren zijn blij dat ze snel en veilig audiovisueel materiaal kunnen uploaden en terugvinden via het patiëntdossier in HiX. Bovendien hebben medewerkers de arQive Camera App geïntegreerd in hun dagelijkse werkstroom. De app is veilig en gebruiksvriendelijk gebleken voor het opnemen, uploaden en bekijken van media, ongeacht de locatie of het apparaat.

Toekomstgerichte Implementaties en Uitbreidingen

De implementatie van arQive binnen Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn succesvol afgerond en beiden benadrukken de tijdsbesparing en gebruiksvriendelijkheid die arQive biedt, wat aantoont hoe innovatieve oplossingen de medische praktijk kunnen versterken en optimaliseren.

Onze recente

Onwikkelingen

Efficiënte zorg door de integratie van HIX in het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beiden hebben arQive geïntegreerd om de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal te verbeteren en de patiëntgerichte gezondheidszorg verder te optimaliseren.

Meer informatie

Verbeterde samenwerking tussen specialisten.

Dichterbij, een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen met beperkingen, heeft recentelijk arQive geïmplementeerd. De organisatie benadrukt de complexiteit van de zorgbehoeften en het belang van samenwerking tussen diverse specialisten, van logopedisten tot fysiotherapeuten.

Meer informatie