arQive voor:

Slimme zorg met AI: Transcriptie & Samenvatting

Marcel Kruithof
17 september 2024

Samen verbeteren we de zorg met automatische transcriptie en samenvatting — een vooruitblik op de toekomst van zorgtechnologie en AI-functies.

We geloven dat technologie zowel een groeiende als positieve impact heeft op de zorg, en het is onze missie om zorgverleners hun werk makkelijker en efficiënter te maken. Daarom hebben we iets nieuws toegevoegd aan onze app: een gebruiksvriendelijke manier om audio- en videogesprekken om te zetten naar tekst en een automatische samenvatting.

Stel je voor: je hebt een belangrijk gesprek met een cliënt of collega. In plaats van tijd te moeten besteden aan het maken van notities of jezelf te herinneren wat er is besproken, doet arQive dit voor je. Met deze nieuwe functie zet je gesprekken nauwkeurig om en organiseer je ze ook gelijk op sprekers, zodat je gespreksverslagen altijd duidelijk en inzichtelijk zijn.

En dat is nog niet alles. Tegelijkertijd maak je eenvoudig een samenvatting van het gesprek. Of je nu een korte impressie wilt of een uitgebreider verslag, het is aanpasbaar naar jouw voorkeur en situatie. Dit betekent dat je veel meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen, zoals het helpen van je cliënten en het bieden van intensievere zorg.

Voor ons is dit een eerste kennismaking met toekomstige uitbreidingen, waarbij we AI verder zullen inzetten om de zorgsector te ondersteunen.

Vooral de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg gaan profiteren van deze voordelen, maar ook andere sectoren kunnen hiermee slimmer en sneller samenwerken. We zien dit dan ook als een eerste indruk van wat mogelijk is met AI en als een introductie van toekomstige uitbreidingen binnen onze app. Zo spelen we samen in op toekomstige kansen.

Bestaande klanten voegen de transcriptie eenvoudig toe aan hun arQive-omgeving tegen een kleine maandelijkse meerprijs, zodat ze hun werk in een handomdraai vereenvoudigen. Maar ben je nieuw bij ons en benieuwd naar de meerwaarde van onze app? Dan nodigen we je graag uit om deze zelf te ervaren tijdens een vrijblijvende demonstratie.

Bekijk en deel dit bericht op LinkedIn

En volg onze pagina voor meer ontwikkelingen.
Bekijken
Onze recente

Onwikkelingen

Slimme zorg met AI: Transcriptie & Samenvatting

We geloven dat technologie een positieve impact heeft op de zorg, en het is onze missie om zorgverleners hun werk makkelijker en efficiënter te maken. Daarom hebben we iets nieuws toegevoegd aan onze app: een gebruiksvriendelijke functie waarmee gesprekken automatisch kunnen worden omgezet in tekst en een bijpassende samenvatting.

Meer informatie

Ideale oplossing voor zakelijke vloggers en merkspecialisten.

Caressa Timmermans van Zakelijk Zichtbaar prijst arQive als de ideale oplossing voor veilig opslaan, bewerken en delen van video's. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, een professionele gepersonaliseerde omgeving en uitstekende beveiliging, wat het een grote meerwaarde maakt voor iedereen die professioneel met videomateriaal werkt.

Meer informatie

Efficiënte zorg door de integratie van HIX in het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beiden hebben arQive geïntegreerd om de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal te verbeteren en de patiëntgerichte gezondheidszorg verder te optimaliseren.

Meer informatie

Verbeterde samenwerking tussen specialisten

Dichterbij, een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen met beperkingen, heeft recentelijk arQive geïmplementeerd. De organisatie benadrukt de complexiteit van de zorgbehoeften en het belang van samenwerking tussen diverse specialisten, van logopedisten tot fysiotherapeuten.

Meer informatie

Ondersteuning Eye Filmmuseum bij beeldencaleidoscoop

In samenwerking met Eye Filmmuseum heeft arQive de ontwikkeling van een indrukwekkende beeldencaleidoscoop mogelijk gemaakt. Deze innovatieve installatie, genaamd “Film Catcher” biedt bezoekers een unieke reis door de filmgeschiedenis, waarbij fragmenten uit duizenden films worden geprojecteerd op basis van visuele kenmerken.

Meer informatie

Internationale promotie van nederlandse film met See NL

SEE NL, een initiatief van het Nederlands Filmfonds en EYE Filmmuseum, promoot Nederlandse films internationaal via een vernieuwde website. Deze site, verbonden met de arQive-database, biedt uitgebreide filmgegevens en ondersteunt de internationale distributie. EYE Filmmuseum beheert duizenden films veilig en toegankelijk met arQive's technologie.

Meer informatie

EYE Filmmuseum omarmt innovatie met mediaarchivering

Het EYE Filmmuseum moderniseert zijn archivering met arQive, een geavanceerd systeem voor mediabeheer. Met meer dan 40.000 films en een scala aan diensten, verbetert EYE de toegankelijkheid en veiligheid van zijn collectie, terwijl het de Nederlandse filmcultuur bevordert met gestructureerde archivering en gedeelde toegang.

Meer informatie