arQive voor:

Veilig media opnemen en beheren met arQive's nieuwe Camera App.

Niels van Altena
7 augustus 2024

Jouw media in de digitale wereld

In de digitale wereld van vandaag staan privacy en veiligheid centraal. We hebben er allemaal mee te maken en vooral zakelijk gezien is een veilige informatiestructuur steeds belangrijker. Met onze arQive Camera App kun je met een gerust hart privacygevoelige media opnemen, opslaan, bewerken en delen, zowel op iOS als Android.

Privacy vanaf het eerste moment

Vandaag lanceren we onze nieuwe update en we kunnen met zekerheid zeggen dat de app nog veiliger is geworden. We onderwerpen hem periodiek aan grondige (pen)tests en hebben de meest recente verbeteringen en suggesties doorgevoerd. Vanaf het moment dat je begint met opnemen, staan we garant voor jouw veiligheid.

Eenvoudig beheren en delen

Alle opnamen worden versleuteld opgeslagen in de app, zodat persoonlijke en zakelijke media van elkaar gescheiden worden. Zodra het bestand succesvol is geüpload naar de cloud, wordt deze automatisch verwijderd uit de app en een onnodige kopie voorkomen; wel zo veilig. Naast het opnemen, maakt arQive het beheren en delen van media eenvoudig en biedt hierbij een interactieve omgeving waarin je slim met collega’s en klanten kunt samenwerken.

Nieuw binnen deze update

De resultaten van onze tests en de feedback die we van onze gebruikers krijgen, betekenen veel voor ons. Ons team werkt dagelijks om de applicatie zo veilig mogelijk te maken en zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jullie wensen. We geven je graag een overzicht van de ontwikkelingen die we hebben doorgevoerd in onze nieuwe update.

  • • Video-opname tot wel 90 minuten in de beste kwaliteit, zonder instellingen te wijzigen.
  • • Uploaden hervat automatisch in geval van schommelingen in de netwerksnelheid.
  • • Media wordt pas uit de app verwijderd na servercontrole en geverifieerde upload.
  • • Alle activiteiten worden opgeslagen in een logbestand voor optimale support.

Gebruiksvriendelijk en startklaar

Of je nu belangrijke herinneringen vastlegt of vertrouwelijke media opslaat, je geniet van een gebruiksvriendelijke oplossing en dankzij de intuïtieve interface kun je direct aan de slag. In combinatie met de robuuste beveiliging opent zich een wereld van mogelijkheden voor het beheren van media, zowel voor jezelf als voor je organisatie en netwerk.

Boek een demo en ervaar het zelf

Benieuwd hoe we samen jouw mediabeheer kunnen verbeteren en zowel interne als externe bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren? Neem vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek de talloze voordelen van onze samenwerking.

Bekijk en deel dit bericht op LinkedIn

En volg onze pagina voor meer ontwikkelingen.
Bekijken
Onze recente

Onwikkelingen

Ideale oplossing voor zakelijke vloggers en merkspecialisten.

Caressa Timmermans van Zakelijk Zichtbaar prijst arQive als de ideale oplossing voor veilig opslaan, bewerken en delen van video's. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, een professionele gepersonaliseerde omgeving en uitstekende beveiliging, wat het een grote meerwaarde maakt voor iedereen die professioneel met videomateriaal werkt.

Meer informatie

Efficiënte zorg door de integratie van HIX in het werkproces

Moderne medische zorg ontwikkelt zich snel. Basalt en de Sint Maartenskliniek zijn leiders op het gebied van innovatieve oplossingen. Beiden hebben arQive geïntegreerd om de opslag en toegankelijkheid van audiovisueel materiaal te verbeteren en de patiëntgerichte gezondheidszorg verder te optimaliseren.

Meer informatie

Verbeterde samenwerking tussen specialisten

Dichterbij, een toonaangevende zorgorganisatie voor mensen met beperkingen, heeft recentelijk arQive geïmplementeerd. De organisatie benadrukt de complexiteit van de zorgbehoeften en het belang van samenwerking tussen diverse specialisten, van logopedisten tot fysiotherapeuten.

Meer informatie

Ondersteuning Eye Filmmuseum bij beeldencaleidoscoop

In samenwerking met Eye Filmmuseum heeft arQive de ontwikkeling van een indrukwekkende beeldencaleidoscoop mogelijk gemaakt. Deze innovatieve installatie, genaamd “Film Catcher” biedt bezoekers een unieke reis door de filmgeschiedenis, waarbij fragmenten uit duizenden films worden geprojecteerd op basis van visuele kenmerken.

Meer informatie

Internationale promotie van nederlandse film met See NL

SEE NL, een initiatief van het Nederlands Filmfonds en EYE Filmmuseum, promoot Nederlandse films internationaal via een vernieuwde website. Deze site, verbonden met de arQive-database, biedt uitgebreide filmgegevens en ondersteunt de internationale distributie. EYE Filmmuseum beheert duizenden films veilig en toegankelijk met arQive's technologie.

Meer informatie

EYE Filmmuseum omarmt innovatie met mediaarchivering

Het EYE Filmmuseum moderniseert zijn archivering met arQive, een geavanceerd systeem voor mediabeheer. Met meer dan 40.000 films en een scala aan diensten, verbetert EYE de toegankelijkheid en veiligheid van zijn collectie, terwijl het de Nederlandse filmcultuur bevordert met gestructureerde archivering en gedeelde toegang.

Meer informatie